Εταιρεία | Παρουσίαση

Η Tottis Pack είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των εταιρειών  TOTTIS  και δραστηριοποιείται απο το έτος 2000 στην παραγωγή και την εμπορία χάρτινης κυματοειδούς συσκευασίας (corrugated).Οι εφαρμογές του συγκεκριμένου υλικού αφορούν στην δευτερογενή συσκευασία (βιομηχανικά χαρτοκιβώτια) αλλά και στην πρωτογενή συσκευασία (displays και χαρτοτελάρα αγροτικών προϊόντων) τα πάντα κατά παραγγελία (tailor made ) λειτουργώντας μέσα σε διαδικασία παραγωγής make to order.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί πρώτες ύλες οι οποίες προέρχονται από τους πιο αξιόπιστους  οίκους του εξωτερικού, είτε πρόκειται για ανακυκλωμένο χαρτί είτε για πρωτογενές . Ο αριθμός των συνδυασμών των χαρτιών  μεταξύ τους, αλλά και σε συνδυασμό με όλα τα πάχη κυμάτωσης ( B FLUTE ,C FLUTE ,E FLUTE,BC FLUTE KAI EB FLUTE) έχουν σαν αποτέλεσμα μια πολύ μεγάλη γκάμα ποιοτήτων, οι οποίες μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή συσκευασία σε οποιοδήποτε προϊόν όσο δύσκολη και να είναι η φύση του, ο τρόπος αποθήκευσης ή διακίνησης του.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας των 22.000 μ2 εκτείνονται σε οικόπεδο 50.000 μ2 στην Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας και αποτελούν βασικό πνεύμονα οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Η φυσική μας θέση ,βοηθάει πολύ τον εξαγωγικό προσανατολισμό που καλλιεργούμε τα τελευταία χρόνια στις γειτονικές μας Βαλκανικές χώρες με πολύ καλά αποτελέσματα και σε συνδυασμό με την οικονομική μας ευρωστία μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε την Ελληνική Οικονομική κρίση με εξαιρετικά θετικό τρόπο.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτει η εταιρεία περιλαμβάνει γραμμές παραγωγής της πιο σύγχρονης τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε τύπους corrugated συσκευασίας είναι πάνω από 90% , ενώ από πλευράς ποσοτικής κάλυψης της αγοράς στο σύνολό της ,στην παρούσα φάση ξεπερνάει το 25%.

Μια ομάδα έμπειρων στελεχών ηγείται ενός  απόλυτα εξειδικευμένου προσωπικού και εργάζεται συστηματικά πάνω στον βασικό προσανατολισμό της επιχείρησης, ο οποίος είναι η παραγωγή ποιοτικών αλλά και ανταγωνιστικών προϊόντων .Τα προϊόντα διατίθενται στην αγορά μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων που αποτελείται από επίσης απόλυτα εξειδικευμένους συμβούλους συσκευασίας και υποστηρίζεται από ένα εξαιρετικά δυναμικό pre sales και after sales τμήμα customer care.

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © 2013 tottispack.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.